MatchCupen 2024
Så här spelas vår Match cup. Du ingår i ett 2-manna lag med en Vinnarstege och en Looserstege. Det innebär att alla lag blir garanterade att få spela minst två matcher. Förlorar du alltså första matchen innebär det att du blir överflyttad till Looserstegen.
Match Cupen består av max 32 lag och varje lag betalar 300 kr.

Nu är MatchCupen lottad och alla deltagare kommer att få ett mejl med kontaktuppgifter och info om Match Cupen. Inom kort kommer lottningen att sitta på anslagstavlan i hallen.

Vinnande lag vinner tillsammans ett presentkort från shopen värde 4 600 kr. 2an erhåller tillsammans ett presentkort från shopen
värde 2 500 kr.

MatchCupen spelas så här:
Matchen spelas mellan två par där den bästa bollen på varje hål, det vill säga den sida som har den lägsta nettoscoren vinner hålet.

När man spelar fyrboll med handicap ska man spela med 10 % handicapreducering. OBS! Notera att reduceringen görs på ditt handicap, därefter räknar man ut erhållna slag.

I fyrboll matchspel med handicap får spelaren med lägst spelhandicap 0 i spelhandicap. Övriga tre spelare får spelhandicap motsvarande skillnaden till den spelare som har lägst spelhandicap. 

Exempel:
Lag 1
Kalle har 5 slag efter hcp-reducering.
Johan ha 10 slag efter hcp-reducering

Lag 2
Hasse har 15 slag efter hcp-reducering
Bengt har 20 slag efter hcp-reducering

Kalle får då 0 slag och Johan har 5 slag på de svåraste hålen. Hasse har 10 slag på de svåraste hålen och Bengt har 15.

 

Översta laget i varje match tar kontakt med motståndarna. 

Varje spelomgång har ett sista speldatum som matcherna ska vara spelade. Är det matcher som inte är spelade vid det datumet, lottas matchen.

Spelomgångarna är:
Omg 1, spelas tom 6 juni.
Omg 2, spelas tom 7 juli.
Omg 3, spelas tom 18 aug.
Omg 4 spelas tom 8 sep.
Final spelas tom 29 sept