Vi hälsar Klas välkommen!

Medlemsinformation

Vara-Bjertorp Golfklubb kan meddela att vi nu anställt en ny Klubbchef.

Klas Bohman Grästorp, uppvuxen i Södra Lundby och är välkänd inom sportkretsar, såsom fotboll, golf och padel. Mer presentation kommer längre fram från Klas.

Vi är oerhört glada inom styrelsen att kunna knyta Klas till vår verksamhet, han kommer att vara tillgänglig redan från 1 mars 2024. Det betyder att han kommer hinna få ta del av Hannas långa erfarenhet i VBGK och Hanna har chansen att lämna över till Klas på ett bra sätt. Vi är övertygade att Klas med sin erfarenhet och sitt engagemang inom arbetslivet och sporten kommer utveckla VBGK ytterligare i framtiden.

Vid ev. frågor kontakta ordförande Per-Olof Jakobsson

Bjertorp 2024-02-01

Styrelsen för Vara-Bjertorp Golfklubb