Sponsorträff

Ett Bjertorp Slott i vinterskrud välkomnade årets första sponsorträff som vår marknadskommitté genomförde igår på Bjertorp Slott. Ett 50 tal sponsorer samlades för en trevlig och intressant kväll på slottet. 
På programmet fanns champagne och ost provning med Sofia från Sivans ost och Johan sommelier på slottet. Efter det fick vi höra när Bo Hansson Vice VD/Marknadschef på Rotage i Kvänum berättade om företaget och dess historia.

En oerhört god röding serverades och kvällen rundades av med kaffe och mingel.

Tack till alla er som var med och gjorde denna kväll så trevlig.

Ni sponsorer är oerhört viktiga för golfklubben och vi är väldigt tacksamma att ni har valt att stödja vår klubb, TACK!

Detta var årets första aktivitet som marknadskommittén bjöd in till. Fler kommer att komma under säsongen.