Restaurangen

Nu kan vi med glädje meddela att vi har gjort klart med vem som ska driva vår Golfrestaurang, och det är Bjertorp Slott. 

Vi är mycket glada över att vårt redan fina samarbete nu utökas.

Så här säger Bjertorp Slotts VD Victoria Johansson

Tack, så kul att vi tillsammans utökar vårt redan fina samarbete. Golfklubben Vara-Bjertorp GK och Bjertorp Slott är en magisk destination för golfspelare så det känns helt naturligt att vi nu även erbjuder en mat och dryckesupplevelsen i anslutning till golfbanan. Golfrestaurangen kommer att utgöra ett komplement till slottets restaurang och b la servera husmanskost, smörgåsar och fika, all energi en golfspelare kan behöva. Vi ser fram emot att välkomna medlemmar och andra gäster när golfsäsongen drar igång.  

Vi kommer allt eftersom återkomma med information nu när vi sakta men säkert går mot en ny säsong.