Välkommen att övernatta hos oss med husbil & husvagn!

Vara-Bjertorp Golfklubb erbjuder 22 bokningsbara ställplatser, samtliga platser har tillgång till el. Här får man en bekväm och lugn vistelse i nära anslutning till golfbanan och övriga faciliteter på klubbområdet samt närhet till Bjertorps Slott.

Inför 2024 års säsong kommer vårt nya servicehus vara färdigställt, detta ligger i nära anslutning till ställplatsen. Här får Du som gäst, tillgång till duschar, toaletter, diskmöjligheter och tömning av latrin & gråvatten.


Du bokar direkt via bokningskalendern lite längre ner på sidan. Välj önskat in- och utcheckningsdatum så ser du vilka platser som finns tillgängliga under din önskade vistelse.

Skulle det vara fullbokat under ert tilltänkta besök har vi även ett antal reservplatser att erbjuda, även dom med el. Hör av er om så är fallet så hjälper vi till!

Incheckning sker från kl. 16.00
Utcheckning sker senast kl. 15.00
I mån av plats kan in- och utcheckning ske när som helst på dagen. Om du ska spela golf på avresedagen ber vi dig att flytta din husbil/husvagn till vår vanliga parkering innan du slår ut.

Pris:
200 kr per natt för golfande gäster som erlägger Greenfee avgift.
300 kr per natt för icke golfare eller gäster med husbil/husvagn som inte spelar någon golf hos oss i samband med sin vistelse.

Fyll i ditt Golf-ID när du gör din bokning om du besöker oss som golfande gäst, om du inte ska spela golf i samband med ditt besök hos oss kryssar du i rutan ”Jag ska inte spela golf” när du gör din bokning.

Betalning sker med betalkort i samband med att bokningen görs.

Notera att bokningen inte registreras om betalningen inte genomförs i sista steget i bokningsprocessen. Du får ett bekräftelsemail & kvitto skickat till dig direkt efter att bokningen har genomförts korrekt.

 

VÄLKOMMEN till Vara-Bjertorp Golfklubb

Har ni några övriga frågor? Tveka inte att höra av er till oss!  
Telefon: +46(0)512-20261
E-post:
info@vara-bjertorpgk.se