Vi nådde miljonen!

Vi klarade det och har nu under alla år samlat in mer än EN MILJON till Cancerfonden. Vi slog många rekord under dagen såsom antal deltagare i tävlingen, antal gjorda birdies och det bästa – den största summan vi någonsin har samlat in under en och samma tävling. Det är helt fantastiskt att vi tillsammans kan bidra med så mycket pengar till Cancerfonden.

Det var söndagen den 21 maj som Ett Slag för Cancerfonen gick av stapeln och hela 74 par kom till start denna fina men dock lite blåsiga dag. Banan var i fantastiskt skick och det gjorde sitt när det var extra viktigt att så många birdies som möjligt skulle rulla i. Alla birdies som gjordes under dagen var värda 1400 kr då 14 olika företag skänkte 100 kr för varje birdie. Vi slog tidigare birdierekord med råge och totalt rullades 74 birdies in som resulterade i hela 103 600 kr till Cancerfonden. Alla startavgifter från tävlingen, intäkter från rangen, kakan i kiosken som Caroline från restaurangen bakat samt gåvor har också gått till Cancerfonden. Tillsammans under dagen samlade vi in mer än 192 500 kr.

Det fanns även möjlighet att delta i ett lotteri där priset var en tavla från Lasse Åberg och vinnaren blev Benny Wadlin, grattis!

Under prisutdelningen hade vi en utlottning bland alla deltagare där priset var en picknickkorg och vinnaren till denna korg blev Filip Nyberg-Bratt.

Det var faktiskt en golftävling vi spelade också även om fokus låg på att tillsammans samla in pengar till välgörande ändamål så bjöd spelarna på riktigt fina resultat spelmässigt också.
I A-klassen var det Gunnar och Anette Djup som vann på 46 poäng. Tätt därefter på 45 poäng kom Christina Johansson och Niclas Carlsson. På tredje plats kom Jonathan Bäck och Per Längfors på 44 poäng.

I B-klassen var det väldigt jämnt då hela tre par kom in på 45 poäng och spel-hcp fick tillslut avgöra vilket gjorde att Lotta Santos och Susanne Karlsson stod som vinnare. På andra plats kom Emilia & Annelie Orrbén. Marianne Blank och Maria Jakobsson var de som tog tredje platsen.

Ett stort TACK till alla som på något sätt har bidragit till detta fantastiska resultat. TACK