Vem stödjer du?

Se till att Vara-Bjertorp GK
är med och delar på 50 miljoner!

50 miljoner till idrotten

Svenska Spel har avsatt 50 miljoner kronor som ska gå till landets idrottsklubbar. Men det är du och alla andra som spelar som bestämmer till vilka klubbar som pengarna ska gå!

Spelkortet allt som behövs

Alla som har ett Spelkort eller spelkonto och spelar på hos Svenska Spel kan vara med i SVEA. Välj upp till tre favoritklubbar som får ta del av pengarna.

Anslut favoritklubbar

Du väljer upp till tre klubbar som du vill stödja genom att ansluta ditt Spelkort till SVEA. Det gör du enkelt direkt här på webben eller i mobilen på svenskaspel.se/svea, i butik, eller genom att ringa till Svenska Spels kundservice på 0770-11 11 11.

Kostar inget att vara med

Det kostar inget extra att vara med. Du spelar som vanligt och varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som tilldelas din favoritklubb.
Och om du vill byta förening går det bra när som helst men poängen du redan delat ut stannar hos de tre klubbar som du valt.

Spelkortet är gratis

Har du inget Spelkort? Inga problem! Du blir enkelt kund hos Svenska Spel här. Du kan börja spela direkt och Spelkortet kommer inom några dagar som ett brev på posten.

Spela hos Svenska Spel

SVEA gäller för alla Svenska Spels spel som du registrerar med ditt Spelkort (undantaget Poker och Bolagsspel), oavsett om du spelar i butik, på webben eller i mobilen. Så varje gång du spelar något av ovanstående spel och använder ditt Spelkort ger du poäng till din favoritklubb.

Poäng förvandlas till pengar

En gång om året räknas den stora potten av poäng ihop. Ju fler poäng din klubb har fått av dig och andra spelare, desto mer pengar ger det klubben. Hur mycket din favoritklubb får beror på hur stor del av poängpotten klubben fått under året som gått. Du hittar du alla anslutna föreningar här.

50 miljoner delas ut!

En gång om året delas hela 50 miljoner kronor ut från Svenska Spe till alla klubbar som är anslutna till SVEA.
Anslut dig till SVEA redan i dag

Så på ett väldigt enkelt sätt kan du stödja klubben. Så har du inte gjort ditt val, gör det!