Topplaceringar av våra juniorer på juniortävling

I torsdags spelades Skandia Tour Distrikt här på klubben vilket är en tävling för juniorer. Det är en tour med flera tävlingar under året som spelas på olika nivåer runt om i Sverige. Skandia Tour Distrikt är den lägsta nivån och består av fem olika klasser beroende på vilken nivå man ligger på. A-klassen för pojkar och  spelar 27 hål scratch och flickor 18 hål scratch där man har chans att få en uppflyttning till nästa nivå på touren som är regional om man spelar bra.

Vi från klubben hade fyra juniorer med varav tre av dem som gjorde tävlingsdebut på denna typ av tävling. Det gick lysande för allihop och de presterade på topp. William Skarin vann sin klass på 86 slag och Eric Johansson kom delad två på 90 slag. I den andra klassen som våra juniorer deltog i vann William Sjölin på fantastiska 65 netto och Edvin Hofling kom tvåa på 73 netto. Stort grattis killar och bra spelat!

A-klassen pojkar
1:a Anton Fridell – Borås GK 117 slag
2:a Arvid Karlsson – Lidköpings GK 123 slag
Elliot Fröjd – Lidköpings GK 125 slag

PB-1
1:a William Skarin – Vara-Bjertorp GK 86 slag
2:a William Lustig – Lundsbrunn GK 90 slag
2:a Eric Johansson – Vara-Bjertorp GK 90 slag

PB-2
1:a William Sjölin – Vara-Bjertorp GK 65 netto
2:a Edvin Hofling – Vara-Bjertorp GK 73 netto
3:a Axel Ögren – Lidköpings GK 78 netto

A-klassen Flickor
1:a Victoria Johansson – Kobergs GK 88 slag
2:a Nathalie Johansson -  Lidköpings GK 106 slag

FB-klassen
1:a Gabriella Karlén – Brevikens GK 70 netto
2:a Tilda Kvarnrud – Mariestads GK 71 netto
3:a Linnea Gustafsson – Mariestads GK 80 netto.

Fullständiga resultatlistor ligger på golf.se

Vi vill tacka ICA Kvantum i Vara för de bjöd alla juniorer på frukt.