Tävling

Här kommer lite info inför SM H-45

Uttagning SM H45 - uppdaterad 9/7 15.30

Reservlista SM H45- uppdaterad 9/7 15.30

Listorna uppdateras så fort det kommer in några återbud.

Inspel
Ni har 1 fritt inspel under veckan (6-9 juli). Bokning av inspel sker via kansliet på 0512-20261

Golfbil
Är man i behov av golfbil krävs ett läkarintyg från SGF:s förbundsläkare. Golfbil bokas via kansliet på klubben. Vi har endast ett begränsat antal bilar.

Hyrvagnar
Då vi har ett begränsat antal hyrvagnar så behöver de förbokas via kansliet. Avgift 40 kr/dag.

Husvagn/husbil
Då vi har ett begränsat antal platser för husvagnar/husbilar behöver de förbokas via kansliet. Avgift 100 kr/natt.

Parkering
Golfklubbens parkering kommer vara reserverad för alla spelare. Parkeringsvakt finns som hjälp. Publik hänvisas till annan parkering som angränsar till klubben.

Klubbhus
Klubbhuset är öppet mellan 06.00-22.30 och under den tiden finns det tillgång till omklädningsrum och toaletter.

Kansli/Shop
Kansli/shop är bemannat från kl. 07.00 alla tävlingsdagar.

Range
Rangen är öppen mellan 06.00-22.00. Polletter eller 10-kronor gäller. Polletter finns att köpa i shopen.

Restaurang
Restaurangen öppnar 7.00 och har öppet så länge det finns folk kvar.

Frukost: Serveras fredag-söndag 7.00–10.00. Kostnad 45 kr.
Frukost förbokas till restaurangen på 0512-20580 senast 6/7

Lunch: Serveras fredag-söndag 11.00–16.00. Kostnad 85 kr.

Middag: Serveras fredag-lördag från 16.00

Kiosk: Finns efter nio hål, kan även rundas efter hål 18. I kiosken finns det korv med bröd, smörgås, kaffe, dricka m.m. Kiosken är öppen under hela tävlingshelgen.

Toaletter
Toaletter finns i källaren och en trappa upp i omklädningsrummen i klubbhuset. Det finns även en toalett utefter banan, den rundas efter hål 8 och 12.

Vattenpåfyllning
Finns på gaveln på klubbhuset samt efter hål 8, hål 9 och hål 12.

Lottning
Lottning kommer ske efter regelverket för SM-tävlingarna.
En fjärdedel seedas och hälften av dessa placeras på förmiddagen och hälften på eftermiddagen, rond ett mitt i fälten från hål 10 och rond två mitt i fälten från hål 1. Övriga tre fjärdedelar lottas ut. Inför tredje ronden (finalronden) vid 54-hålstävling tillämpas start i omvänd resultatordning efter cut.

Anmälan
Anmälan sker i kansli/shop före start. Scorekort, lokala regler och flaggplaceringar delas ut i kansli/shop dag 1. Dag 2 och 3 delas scorekort ut på tee.

Start
Start sker från tee 1 och tee 10 kl. 08.00 på fredag och lördag. På söndag sker start från tee 1 kl. 08.00. Startlista finns på Min Golf från den 7 juli.

Prisutdelning
Prisutdelning sker direkt efter det att sista bollen kommit in på söndag.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta kansliet på 0512-20261 eller info@vara-bjertorpgk.se