Tätt i toppen i Colorama Vara Open

I lördags spelades Colorama Vara Open i ett fantastiskt sommarväder. Tävlingen spelades som en greensome uppdelad i två klasser och 78 par kom till start i tävlingen. Spelarna bjöds på en liten goodiebag på första tee och sen var de redo att spela golf. Det var många som spelade riktigt bra under dagen och det blev väldigt jämnt uppe på toppen och tillslut handlade det om decimaler för att utse vinnarna.

I A-klassen segrade Oscar Bergh och Fredrik Wembratt på 65 netto. Tätt därefter på 65,8 netto kom Jörgen Nyman och William Skarin på en andra plats. På tredje plats på 67,6 kom Morgan och Eva Ask.

I B-klassen var det ännu jämnare då två par kom in på samma resultat så spel-hcp fick tillslut avgöra vem som skulle hamna högst upp på pallen. På 68,8 netto segrade Stefan Ankargren och Lars Persson. På andra plats med något sämre spel-hcp kom Stefan Johansson och Mikael Mossberg. Tredje platsen tog William Blank och Christoffer Broberg på 70,2 netto.

Hamnade man inte på prispallen kunde man tävla om att vara närmast hål eller slå längsta drive också. I A-klassen var det Jörgen Nyman som lyckades slå närmast flaggan på hål 4 och i B-klassen var det Daniel Johansson. Längsta drive vann Nils Johansson i A-klassen och Albin Truvé i B-klassen.

Utöver detta fanns det även ett pris för bästa bruttoresultat och där segrade Johan Johansson och Rickard Dahlin på 71 brutto, 1 slag under banans par.

Stort grattis till alla pristagare och ett stort TACK till Colorama i Vara som var tävlingens sponsor.

Missade ni prisutdelningen och skulle få pris så finns era priser att hämta i butiken i Vara.

Nu laddar vi om för nästa tävling som spelas fredag 7 juli, Sommarslaget. En 3-manna scramble med shotgunstart kl. 16.00. Varmt välkomna!