Tack för ditt stöd!

Under gårdagen (torsdag den 6 nov) redovisades hur mycket respektive klubb i Sverige fick av de 50 miljoner som Svenska Spel delar ut under namnet Gräsroten – 50 miljoner till ungdomsidrotten. Detta är det som tidigare kallades SVEA.

Vara-Bjertorp GKs ungdomsverksamhet fick 7 767 kr. Så vi vill tacka alla er medlemmar som stödjer oss via Gräsroten, TACK SÅ MYCKET =) Ni är 54 st!

Är du inte en av de 54 som idag stödjer oss via Gräsroten och vill vara med , så är det väldigt enkelt. Har du ett spelkort på Svenska spel registrerar du bara oss som din klubb. Så får vi poäng varje gång du spelar på något av Svenska Spels alla spel. Väldigt enkelt!

Så nu hoppas vi att antalet som stödjer vår ungdomsverksamhet ökar från de 54 som är med idag. Det kostar inte dig något. Nästa år delas det ut ytterligare 50 miljoner.

Vill du läsa mer om hur gräsroten fungerar, gå in på
www.svenskaspel.se/?pageid=/grasroten/kund