Tack för ditt stöd!

Nu har det redovisats hur mycket respektive klubb i Sverige fick av de 50 miljoner som Svenska Spel delar ut under namnet Gräsroten – 50 miljoner till ungdomsidrotten.

Vara-Bjertorp GKs ungdomsverksamhet fick 5 500 kr. Så vi vill tacka alla er medlemmar som stödjer oss via Gräsroten, TACK SÅ MYCKET =) Ni är 75 st!

Är du inte en av de 75 som idag stödjer oss via Gräsroten och vill vara med , så är det väldigt enkelt. Har du ett spelkort på Svenska spel registrerar du bara oss som din klubb. Dekan hjälpa dig i  din spelbutik. Så får vi poäng varje gång du spelar på något av Svenska Spels alla spel. Väldigt enkelt!

Så nu hoppas vi att antalet som stödjer vår ungdomsverksamhet ökar från de 75 som är med idag. Det kostar inte dig något. Nästa år delas det ut ytterligare 50 miljoner.