Stipendieutdelning!

Torsdagen den 10 april var Anna Hellgren och Hanna Thorsén på Vara Konserthus där klubbens juniorkommitté skulle ta emot ett stipendium från Karl Frithiofsons stiftelse. Denna stiftelse delar ut stipendier för utveckling av barn- och ungdomsidrotten i f d Skaraborgs län. Detta delades ut på Västergötlands Idrottsförbunds SISU Idrottsutbildarnas gemensamma årsstämma. Anna hade sökt stipendiet för juniorkommitténs räkning. Vi var en av de klubbar i distriktet som blev utvalda och fick hela 7 000 kr till vår juniorverksamhet.

Följande klubbar fick ett stipendium
Lidköpings konståkningsklubb                        11 000 kr
Vara-Bjertorp Golfklubb                                     7 000 kr
Levenebyggdens Ridklubb                                 6 000 kr
Mariestads Segelklubb                                      5 500 kr
Takenoko Budoklubb                                         5 000 kr
Mariestads Ridklubb                                         2 840 kr

Vi är oerhört glada och tacksam att vi fick detta stipendium och tackar Karl Frithiofsons stiftelse, TACK!

Klubben tackar även Anna så klart, för sin kreativitet som möjliggjorde att vi fick stipendiet.  Bra jobbat Anna!