Stenhaga Open!

Nu är den tredje upplagan av Stenhaga Open i fullgång. Denna tävling ingår i Nordea Future Series som har totalt 21 tävlingar runt om i landet.
Årets prissumma är på 120 000 kr och iår har vår huvudsponsor Stenhaga kryddat lite extra med ett pris för banrekord på hela 100 000 kr. Detta är vi ensamma om i Sverige.

Totalt var det 148 spelare anmälda men vi har fått lite återbud, tyvärr.
Det är start mellan 8.00 till ca 15.00 båda dagarna. På lördagen startar man i resultatordning, så ledarbollen går ut sist.

Så ta nu tillfället i akt och åk ut till klubben och se på riktigt bra golf. Vem vet, banrekordet kanske ryker…..och det vill man ju inte missa.

Restaurangen kommer under dessa dagar att hålla öppet extra länge. Så passa på att ta en bit mat också.

Under torsdagen spelades det en ProAm (se separat inlägg). Till denna är Bjertorp Slott huvudsponsor.

Välkomna ut till klubben och Stenhaga Open!

Startlista Rond 1 Stenhaga Open

Bjertorp Slott