Stenhaga Open Dag 1

Så var första dagens spel av Stenhaga Open över och det är en del röda siffror i resultatlistan så det blir en spännande finaldag. Dagen bjöd mestadels på sol men lite regn fick vi allt dock var vinden ganska utmanande för spelarna men ändå lyckades två spelare Ola Johansson, Trummenäs GK och amatören Benjamin Hjort, Malungs GK skjuta 67 slag. Arvid Bengtsson, Orresta GK och Mikael Edvardsson, Alingsås GK delar tredje platsen på 69 slag. Femte platsen delar sju spelare på med 70 slag och en utav dem är Anton Wejshag. Per Längfors ligger lite längre ner på 73 slag men det är 18 hål kvar och finaldagen har precis börjat så mycket kan hända.

Vid första tee bjöd vi spelarna på frukt som våra sponsorer BK-Hallen i Vedum, ICA-Sahlins i Kvänum och ICA i Vara sponsrat med. TACK!

Vill du följa tävlingen hemifrån kan du gå in på golf.se och under fliken Leaderboard klickar du fram Stenhaga Open så uppdateras resultaten där men vi hoppas på att så många som möjligt tar sig ut till klubben och hejar på spelarna.

Finaldagen startar 7.40 och ledarbollen går ut sist 13.30 så välkommen ut till klubben.

Vi önskar alla spelare lycka till!