Årets städdagar

Nu har även årets andra städdag genomförts. Det gjordes den tisdagen den 31 mars. Kul att det återigen var bra uppslutning. Ca 25 medlemmar hade tagit sig ut till klubben denna något kylslagna kväll. Men mycket blev gjort och det är vi oerhört tacksamma för, så tack för din insats =)
Precis som i lördags bjöds det på smarrig smörgåstårta när vi var klara.

Lördagen den 28 mars var det dags för året första städdag. Mellan 50-60 medlemmar slöt upp och har gjort ett fantastiks jobb. Mycket har blivit gjort och det spar oerhört mycket tid för vår banpersonal som då kan lägga sin tid på andra saker.

Bland annat har det lagts gräs på hål 8 där kullen vid greenbunkern tagits bort.
Det har krattats och plockats grenar. På rangen har det sprättats bollar och det har rensats på våra gångar.

När vi var klara väntade en smarrig smörgåstårta som restaurangen hade gjort, tack Inger, Sigrid och Sven.

Så än en gång, ett stort tack till er som tog er ut till klubben denna soliga och sköna dag.

Nästa tillfälle är på tis 31 mars, då startar vi 17.00. Medtag gärna egen vatten flaska och kratta, välkomna!

Under dessa tillfällen har vi uppmanat till att hålla avstånd och visa hänsyn till varandra. Smörgåstårtan var portionsförpackad och det fanns gått om utrymme för fikat att sprida ut sig på.