Sponsorgolf

Torsdagen den 26 sep var det så dags för sponsorgolf. Vädret visade sig från sin bästa sida med klarblå himmel och sol. Så väder gick inte att skylla på om nu spelet inte gick så bra =) Banan var också i ett fantastiskt skick.

  

Dagen inleddes med en 4-manna scramble som startades med shotgun 12.30. Efter 9 hål fanns Monica Kullander och bjöd traditionsenligt på korv med bröd och kaka till kaffet.
När spelet var avklarat var det så dags att bege sig till Bjertorp Slott där en härlig grillbuffé var uppdukad. Under kaffet hölls prisutdelning för dagens spel.

Vinnande lag bestod av Peter Börje, Stefan Aldén, Ole Christensen och Magnus Efraimsson.
På andra plats kom Niclas Wejshag, Jimmy Martinsson, Kristian Randow och Sven-David Malmesved.
På tredje plats kom Stefan Johansson, Klas Boman och Karl-Olof Johansson.

Vi hade även närmast hål på hål 4. Där kom Sven-David Malmesved närmast på 2,67 m.

Efter prisutdelning var det dags för kvällens föreläsare. Då vi fått sent återbud av vår bokade föreläsare hade vi turen att kunna få Sandra Carlborg på kort varsel. Sandra är världsmästare i long drive hela 5 gånger och hon berättade om sin väg fram till sina Världsmästerskap. Tack Sandra för att du kunde ställa upp på så kort varsel och ge oss en intressant föreläsning. Nu är det bara för oss ”vanliga” golfare att gå till gymmet och stärka kroppen så vi kan ösa på drivern och öka längden i våra drives ;)

                                         

 

Vi från klubbens sida vill tacka alla sponsorer som deltog i dagens aktivitet. Vi vill även passa på att tacka ALLA våra sponsorer som bidrar till vår verksamhet. Tack för ert stöd!