SM H45 10-12 juli

Den 4-12 juli kommer SM i golf att avgöras på tolv golfbanor runt om i Västergötland. SM-veckan börjar med parklasserna och avslutas med singelklasserna. Vi har fått äran att stå värd för H45-klassen som spelas hos oss den 10-12 juli. 156 stycken spelare kommer under fredag-lördag spela hos oss och till söndagen går 75 stycken + delningar vidare för att göra upp om titeln SM-mästare i H-45 klassen. Det är ett starkt startfält som ställer upp i tävlingen där 16 stycken har plus-hcp och gränsen gick på 5.0 för att få komma med så det kan bli fina resultat och en spännande kamp om vem som ska ta hem SM-titeln.

Patrik Järbyn före detta alpinåkare med meriter från både OS och VM peggar upp på tee för ännu ett mästerskap men denna gången i golf istället för skidor. Med i startfältet är även fjolårets vinnare Mikael Färlin från PGA Sweden National som ska försöka försvara sin titel. Peter Ingvarsson, Falköpings GK och Patrik Eriksson, Örebro City Golf & Country Club som placerade sig på andra respektive tredje plats i fjol är också med i startfältet. Vi har två hemmaspelare, Niclas Wejshag och Mats Nilsson som deltar i tävlingen som också ska vara med och göra upp om SM-titeln. Vi önskar spelarna lycka till och hoppas ni får trevliga dagar hos oss.

Under 10-12 juli som tävlingen pågår är banan helt avstängd hela dygnet samt 9 juli för inspel men ni är hjärtligt välkomna ut till klubben och titta på bra golf.

Vi hoppas det kommer bli ett lyckat evenemang för både spelare, gäster och medlemmar.