SM Guld till Niclas och Anton

Klubben säger ett stort grattis till Niclas och Anton Wejshag till deras SM Guld i klassen Far & Son

SM-veckan har börjat och nu i dagarna har partävlingarna avgjorts vilket resulterade i ett SM guld genom Niclas och Anton Wejshag i klassen Far & Son som spelades på Onsjö GK under tisdag och onsdag. Spelformen för tävlingen är foursome och första dagen inledde Niclas och Anton med stabila 70 slag (par 72). Inför andra dagen hade de en ledning med fyra slag vilket de lyckades utöka när de fick till en ännu bättre runda under onsdagen med 69 slag. Detta resulterade i en vinst och en segermarginal på hela 13 slag. Niclas och Anton kan nu stolt titulera sig som svenska mästare i golf i klassen Far & Son. Med i startfältet var även Tommy Siesing som representerar Vara-Bjertorp med hans son Ted Siesing. På Ekarnas Golfklubb spelades Mor & Dotter där Irene Rosell-Blank och Marianne Blank representerade klubben.

Näst på tur i SM-veckan är singelklasserna som börjar imorgon där vi står värd för H45-klassen, välkommen ut till klubben och titta på bra golf!

Glada SM-guld medaljörer