Så var SM till ända!!

Nu är SM över och vi kan summera det som ett lyckat arrangemang där alla inblandade har gjort ett enastående jobb för att få till en fin upplevelse för alla spelare och gäster.

Med oss under tävlingsdagarna var även vädergudarna som bjöd på mestadels sol och vi fick endast utstå lite regn under söndagens finalrunda. Vi har fått mycket beröm för vår fina bana som har varit i fantastiskt kondition under tävlingen.

Det blev en spännande avslutning på SM-helgen men spelarna i ledarbollen lyckades tyvärr inte hela vägen utan istället kunde Steven Mahtson från Saxå Golfklubb titulera sig som svensk mästare i H45-klassen med en segermarginal på två slag. Steven gick på totalt 215 slag och två slag efter på 217 slag delade Jan Wiik, Vadstena GK och Peter Mortimer, Kungsbacka GK andra platsen.

Våra hemmaspelare Mats Nilsson och Niclas Wejshag hittar vi lite längre ner i resultatlistan. Nämnas bör dock att Niclas var påväg att göra en riktigt bra rond när han efter åtta hål var fem under par men lyckades inte riktigt hålla ihop det hela vägen in och kom tillslut in på 74 slag.

Klubben vill rikta ett stort tack till alla våra funktionärer som både innan och under tävlingen har gjort ett strålande och målmedvetet jobb för att få till ett lyckat arrangemang för alla spelare. Även till våra banarbetarna som gjort ett förstklassigt jobb med banan för att få den i toppskick inför tävlingen.

Vi vill också rikta ett stort tack till våra sponsorer, Sivans Osthandel, Adelsåsens vilt och Vara Kommun som var med på prisbordet och Bjertorp Slott som skänkte påsarna som användes till startkitet som alla spelare fick.