ProAm inför Stenhaga Open!

Inför tredje upplagan av Stenhaga Open spelades det återigen en ProAm.
ProAmen spelas i lag bestående av ett proffs och tre amatörer. De två bästa resultaten per hål räknas.
När alla lag hade kommit på plats hälsade vår tävlingsledare Bengt Hedenström alla välkomna och informerade om vad som skulle hända under dagen. Vädret var strålande till en början men byttes tyvärr ganska snabbt mot regn och åska. Så ett åskavbrott blev det tyvärr. Men sedan försvann iallafall åskan, lite regn blev det dock.

ProAmens huvudsponsor Bjertorp Slott bjöd alla spelare på frukt och dricka. Även kaffe, bars mm fanns att avnjuta längs banan.
Efter avslutad rond bar det av till Bjertorp Slott för att avnjuta en härlig middag. Under middagen hölls även prisutdelningen.

Vinnarna av dagens ProAm blev lag Åkvist Glas med 94 p som bestog av Jimmy Leonsson – Patrik Nilsson – Ulf Eriksson och proffset Jonas Svensson.
På andra plats kom med 93 p och tog andra platsen på lägre hcp lag Martinssons Billackering. Som bestog av Ann-Britt och Lars Martinsson – Kenneth Hjelm och proffset Robert Jonasson.
Och på tredje plats kom lag Jula hotell & konferens med Marianne Blank – Anneli Hermansson – Maria Jakobsson och proffset Magnus Svahlin

Vi säger GRATTIS till alla pristagare!

4. Y-fysioterapi 92 p
5. Arcaflex, 90 p
6. Nordea 2, 89 p (lägre hcp)
7. Nordea 1, 89 p (lägre hcp)
8. EA åkeri AB, 89 p
9. Media laget, 87 p (lägre hcp)
10. Team Colorex Direct, 87 p

Det var även en individuell tävling för proffsen där de gjorde upp om en total prissumma på 10 000 kr.
Vann på 67 slag gjorde Jonas Svensson Alingsås GK, 5 000 kr rikare.
Två kom Robert Jonasson Ulricehamns GK på 68 slag och på tredje plats kom Jeff Karlsson Ale GK på 69 slag.

Vi försöker varje år att förbättra vår tävling. Inför året har vår huvudsponsor för tävlingen Stenhaga gått in med hela 100 000 kr för slaget banrekord.
Vi har också köpt in så vi kan göra fina pyramider av rangebollarna. Precis som det är på touren. Erik och William var dagens ”bollkallar” och såg till så pyramiderna byggdes upp och att spelarna hade ordentligt med bollar.
Vi har även haft radioreklam bla i Mix Megapol.

Vi tackar ProAmens huvudsponsor Bjertorp Slott med personal, Tack!