ProAm-tävlingen inför Stenhaga Open är spelad!

Torsdagen den 2 juni var det dags att spela ProAm, som inleder tävlingsdagarna för Stenhaga Open.
29 lag med ett proffs i varje lag gjorde upp om prisbordet i detta fantastiska väder.
Proffsen spelade om följande prispengar: 1:a 5 000 kr, 2:a 3 000 kr och 3:a 2 000 kr.
Lagen vinner presentkort i shopen.

Dagen startade med brunch och fria rangebollar på rangen. Bengt Hedenström som är tävlingsledare höll i samlingen där man fick info om vad som gällde under spelet. När ronden var avklarad var det bara att bege sig till Bjertorp Slott som serverade en härlig 3 rätters middag. Under middagen hölls prisutdelningen.

Resultat Proffsklassen:
1:a Christoffer Lang, Hills GK
2:a Per Längfors, Ringenäs GK
2:a Stefan Nilsson, Hills GK

Resultat Lagtävlingen:
1:a Medialaget
2:a Bjertorp Slott Lag 1
3:a Ranaverken

Vi gratulerar alla pristagare!

Vi tackar Bjertorp Slott dagens huvudsponosor och Stenhaga för att ni är med och gör detta arrangemang möjligt, Tack!
Vi tackar även alla lag och proffs som ställde upp denna dag, Tack!

På lördag drar tävlingen igång med första start 8.00 och sista bollen går ut 13.30. I sista bollen går Anton Wejshag och Per Längfors.
Välkomna ut till klubben!