Oktoberslaget och ny klubbtävling

Idag har Oktoberslaget spelats på klubben i riktigt höstväder, blåst och ganska kallt. 110 spelare (55 par) trotsade de kalla vindarna och kämpade på där ute. Spelarna levererade bra resultat ändå trots kylan och vindarna och det krävdes 43 poäng i A-klassen för att vinna. Segrarna blev Oskar Andersson och Markus Gunnarsson. På andra plats med 42 poäng kom Fredrik Paulsson och Kristoffer Östergaard. På tredje plats också på 42 poäng men med något sämre spel-hcp kom Mattias Heldin och Magnus Rehn.

I B-klassen blev det en jämn kamp om första platsen men vann gjorde Ingrid Junggren och Anna Svensson på 43 poäng med något bättre spel-hcp än tvåorna Sven-David Malmesved och Johan Sturesson. På tredje plats kom Johan Börjesson och Joakim Borehed på 41 poäng.

Närmast hål i A-klass vanns av: Oskar Andersson på 1,55m
Närmast hål i B-klass vanns av: Ann-Marie Widegren på 2,41m

Stort grattis till alla vinnare!

Missa inte att vi sätter in en extra tävling nästa söndag 16 oktober för dem som inte kan få nog av golfen än. Spelform: 2-manna scramble. Sista anmälan torsdagen den 13 oktober kl. 14.00. Observera att det är ett begränsat antal platser så max 54 par kan delta, först till kvar gäller. Varmt välkomna!