Nytt spännande klubbsamarbete!

Bild tagen av NLT
Greger Ulleryd Läckö GK, Bo Ödlund Ekarnas GK, Dan-Sverker Ohlsson Vara-Bjertorp GK, Lars-Erik Nystedt Billingens GK och Janette Roser Lidköpings GK
undertecknade på tisdagskvällen det nya samarbetsavtalet.

Vi kan nu presentera ett nytt spännande klubbsamarbete ”Skaraborgsgolfaren” mellan fem klubbar i vårt närområde. Klubbarna som är med i samarbetet är Billingens GK, Ekarnas GK, Lidköpings GK, Läckö GK och Vara-Bjertorp GK.

– Medlemmarna i våra klubbar efterfrågar ofta bättre samarbete med grannklubbarna men svårigheten är att hitta ett samarbete som gynnar alla. Nu har vi fem klubbar enats om ett nytt och spännande koncept som vi verkligen tror på, säger Jeanette Roser Lidköpings GK som drog igång detta projekt tillsammans med Läckös ordförande Greger Ulleryd.

Så här fungerar klubbsamarbetet:
Samarbetet innebär att alla  fullbetalande medlemmar i klubbarna har möjlighet att uppgradera sitt medlemskap med ”Skaraborgsgolfaren” för 995 kr extra utöver gällande årsavgift.

Med ”Skaraborgsgolfaren” kan medlem sedan spela så mycket hen vill på de andra klubbarna för endast 100 kr greenfee per runda. Samma pris gäller alla dagar i veckan och även som tävlingsgreenfee vid deltagande i tävling på de andra klubbarna.

– Vi har närheten till varandra och jättebra banor som folk vill spela på. Vi har pratat med fler klubbar men det var vi fem som var intresserade och kom överens om detta, säger Vara-Bjertorps ordförande Dan-Sverker Ohlsson.

Eventuellt kommer VGF samarbetet med 100 kr rabatt på klubbarna att försvinna till nästa år.
– Än är inget klart men vi vet ju att frågan kommer att diskuteras på Västergötland Golfförbunds årsmöte i höst, säger Billingens ordförande Lars Nystedt.

– En annan stor fördel med detta är vi hoppas få fler spelare på våra banor vilket gynnar restaurangen, shopen med mera på respektive bana, säger Dan-Sverker.