NLT-slaget är spelat

NLT-slaget gick av stapeln på nationaldagen och hela 111 personer kom till start. I A-klassen stod Magnus Rehn som vinnare på 70 netto. I B-klassen var det Frank Nilsson som vann på 69 netto och i C-klassen vann Mats Bergqvist på 70 netto.

I bruttoklassen vann Anton Wejshag i A-klassen på 69 brutto. I B-klassen vann Frank Nilsson på 84 slag och i C-klassen var Eva Karlsson bäst  på 93 slag.

Närmast hål på hål 4 i A-klassen var Robin Nyberg närmast på 112 cm. I B-klassen vann Torsten Lundin på 230 cm och i C-klassen Leif Fredriksson på 245 cm.

NLT lottade även ut biljetter till Pärleport till rock`n roll på Bjertorp slott i varje klass och vinnarna av biljetterna blev Peter Thimgren, Anders Bjurström och Ulf Rosenberg.

Resultatlista A-klass

Resultatlista B-klass

Resultatlista C-klass

Vi vill tacka NLT och tävlingsvärdarna för en lyckad tävling, Tack!