Fina ord om banan av vinnaren!

Segraren i årets NLT-Slag hade följande kommentar om vår bana.

- Jag är medlem i PGA Sweden National som årligen pumpar in 160 miljoner kronor i sin bana och den är inte i närheten av Vara-Bjertorps skick just nu. Detta är en helt grym bana, berömmer Anders Wallerman.

Anders, TACK för ditt fina omdöme!

Årets första klubbtävling, NLT-slaget spelades söndagen den 7 maj i ett blandat väder med lite sol, regn och vind. Det blandade vädret störde inte spelarna då det var många riktigt bra resultat under tävlingen. Efter nio hål bjöd NLT på fika så spelarna kunde fylla på energidepåerna. 72 spelare kom till start uppdelade i tre klasser och vinnaren i A-klassen blev Anders Wallerman från PGA Sweden National på fantastiska 66 netto. På andra plats kom Marcus Thorstensson från Lidköpings GK på 71 netto. Anders Wersén blev trea på 72 netto efter en jämn kamp där sista nio hålen fick avgöra.

I B-klassen var det också väldigt bra resultat och vinnaren på 68 netto blev Göran Nilsson från Läckö GK. Andra platsen fick avgöras med hjälp av spel-hcp och på 69 netto kom Kalle Johansson. Tredje platsen tog Andreas Bäck på 69 netto också.

I C-klassen på fina 67 netto vann Birgitta Geiborg. Andra plasten tog Philip Wallentinsson hem på 69 netto och på tredje plats kom Ann-Britt Martinsson på 70 netto.

Det fanns även ett pris för närmast hål i varje klass och i A-klassen vann Anders Wallerman, B-klassen var Lasse Martinsson närmast och i C-klassen vann Ann-Sofie Rundberg.

Grattis till alla vinnare och ett stort TACK till NLT som var tävlingens sponsor.