NLT-Slaget 2014

I söndags spelade 98 golfare NLT-Slaget i fin fint väder där det bjöds på strålande resultat. Det krävdes mycket bra spel i alla klasser  för att få en plats på prispallen. Efter nio hål bjöd NLT på fika för att fylla på energidepåerna i det varma vädret.

I A-klassen var det Johan Hellemar som tog hem segern på 68 netto, tätt efter med 69 netto kom Mats Nilsson. På tredje plats kom Magnus Rehn på 70 netto.

I B-klassen segrade Melker Isaksson på otroliga 63 netto, hans livs bästa rond. På andra plats, fyra slag efter kom Kent Möller på 66 netto. På tredje plats hittar vi Gunnar Djup på 67 netto.

I C-klassen stod Mats Bergqvist som vinnare på 68 netto. På andra plats hamnade Carl-Olof Holm med sina 69 netto och tredje platsen tog Robert Johansson på 70 netto.

Den som lyckades så bollen närmast hål på hål fyra vann också ett pris. I A-klassen var Jimmy Johansson närmast på 210 cm. I B-klassen vann Per-Åke Heder på
131 cm och i C-klassen var Ulla-Britt Ekdén närmast på 361 cm.Vi vill tacka NLT, tävlingsledarna och alla spelare för en lyckad tävling. TACK!