Nationaldagsslaget är avgjort

Sveriges nationaldag och dagen till ära spelades det en flaggtävling på klubben. 66 spelare kom till start fördelat på tre klasser och det var ett par stycken som spelade så pass bra att det fick slå ut på hål ett igen.

I A-klassen segrade John Klint från Ullna GK som hade hela fem slag kvar när han slog ut på hål ett igen. John fick sätta flaggan på green på hål 1. På andra plats kom Rickard Dahlin som hålade ur sin boll på hål 18 och gick alltså på sitt hcp. Han vann även pris för bästa brutto på 71 slag. På tredje plats kom Mattias Heldin som också kom till hål 18.

I B-klassen vann Hans Johansson som fick slå ett slag på hål 1 innan han satte ner sin flagga. Christer Andersson blev tvåa med sin flagga ca. 3,5 m från hålet på 18. Örjan Hägg från Öijared blev trea som fick sätta sin flagga på hål 18.

I C-klassen vann Tomas Skarin som fick sätta ner sin flagga vid greenkant på hål 1, han hade också fem slag när han slog ut på hål 1 igen. Gunvor Johansson från Huvudstadens GK kom på andra plats där hon fick sätta flaggan i hål på hål 18. På tredje plats kom Iris Andersson som hade sin flagga i greenkant på hål 18.

Stort grattis till alla vinnare!