Nästan 90 000 kr till Cancerfonden

Cancerfonden spelades den 5 maj och var årets första tävling för säsongen vilket blev ett lyckat arrangemang då vi tillsammans samlade ihop nästan 90 000 kronor som vi skänker till Cancerfonden.

46 par kom till start denna fina dag och det bådade gott för många birdies då 16 företag skänkte 100 kronor för varje birdie, alltså fick vi ihop 1600 kronor för varje birdie som rullade i. Totalt under tävlingen gjordes det 29 birdies vilket resulterade i dryga 46 000 kronor.

Årets upplaga av Cancerfonden vann Benny Wadlin och John Flaminio på 46 poäng i A-klassen. På andra plats kom Kjell-Göran Svensson och Tomas Johansson på 44 poäng och på tredje plats hittar vi Mats Nilssonoch Frank Nilsson på 41 poäng.

I B-klassen var det Sven-Arne Johansson och Sune Ljunggren på 42 poäng som kammade hem segern. På andra plats kom Ulla Andersson och Björn Sandberg på 40 poäng och på tredje plats kom Lars-Göran Flink och Dan Haglund på 40 poäng men med sämre spel-hcp.

Utöver de 16 företag som skänkte pengar för varje birdie så fick vi in pengar från startavgifterna, rangen, restaurangen, OG-spelarna och andra företag som skänkte pengar och allt detta tillsammans blir knappt 90 000 kr.

Vi vill rikta ett STORT tack till Er alla som var med denna dag och alla företag som har skänkt pengar för utan Er hade det aldrig gått samt Kerstin Isaksson och hennes engagemang som har betytt mycket för att vi lyckades så bra. STORT TACK!

Under de tre åren som vi har arrangerat denna tävling har vi lyckats samla ihop hela 270 000 kronor tillsammans som vi har skänkt till Cancerfonden så det kan vi verkligen vara nöjda över så återigen ett stort tack till Er alla som gjorde detta möjligt.

Vinnarna i A-klassen       Vinnarna i B-klass väljer pris