MyGolfTour är spelad

Sista tävlingen för årets golfvecka är spelad. Dagen bjöd på strålande sommarväder och fina resultat noterades. Tävlingen vanns av Anders Wersén och Ulf  ”Kingen” Larsson på fina 58,7 netto. Det var inte första tävlingen i golfveckan som Anders vann utan Anders och Kalle Johansson tog hem segern i torsdagens tävling, klubbreseslaget. Notera även att Anders Wersén vann utlottningen av en plats till klubbresan 2014 i torsdags så han har verkligen fått bra utdelning under årets golfvecka. På andra plats kom Julia Gustafsson och Kjell-Göran Svensson på 60 netto och på tredje plats kom Mats Nilsson och Niclas Wejshag på 61 netto.

Var man riktigt pricksäker så hade man chans att vinna en hel Nike utrustning på hål 4 om man lyckades göra en hole in one. Det fanns fyra flaggor på green att sikta på men tyvärr var det ingen som lyckades sätta bollen i hål på ett slag även om några var riktigt nära.

På hål 7 hade man en tävling där den person som var närmast hål på 2 slag vann. Vinnaren där blev Peter Harvey som lyckades sänka sitt andra slag från ca. 100 meter, grattis.

Nöjda vinnare av tävlingen