MoreGolf kortet!

MoreGolf kortet är ett kreditkort där du får bonus på allt du handlar. Du får även ett rabatthäfte där det bla finns rabatt på greenfee. Vilka klubbar som är anslutna kan du se på MoreGolf kortets hemsida. Klicka på kortet för att komma till sidan. Är du intresserad av att ansöka om ett kort? Hör av dig till oss på kansliet så hjälper vi dig. Vi vill gärna att ni ansöker via oss för då får klubben en ersättning på 200 kr/kort.

Bildresultat för moregolf

Årsavgift 295 kr, första året gratis!

NYHET 2015:

•Med start i år kommer golfklubbar i värdehäftet att erhålla 100 kr i ersättning för varje medlem i golfklubben som har MoreGolfkortet.
•Golfklubben kommer även att få 200 kr/sålt kort.

MoreGolf MasterCard – Sveriges bästa kort för golfare!

* Bonus på alla inköp, handla alla dina matvaror, bensin, resor etc och få bonuscheckar som belöning.
*  I kortet finns ett starkt försäkringspaket, t.ex. Själriskreliminering för hyrbil, reseförsäkring som även gäller dina medresenärer. Samt HIO-försäkring, försäkringen täcker utlägg för skumpa upp till 1 000 kronor.
* Värdehäftet – greenfeerabatter på 59 golfbanor samt månadens erbjudande från GolfStore.
* Delbetalning –  Nu kan du enkelt delbetala din eller familjens årsavgift med MoreGolf MasterCard på 6 eller 12 månader (25 kr/månadsavgift).
* Medlemskort – MoreGolf fungerar även som ditt medlemskort med ditt personliga Golf-ID.

Hör gärna av dig till oss på kansliet så hjälper vi dig.