Medlemskap 2020, vi inför nya

Vi har inför nya medlemskap inför 2020, Comeback-medlem, Bonus/plus-medlem och Småbarn steg 2.
Detta för att ännu mer kunna tillmötes gå våra nuvarande medlemmar och nya medlemmars behov.

Comeback-medlem
Kan du teckna som varit medlem i klubben men var inte medlem under 2019.
Medlemskapet kostar 2 750 kr. År två väljer du bland övriga medlemskategorier.
Medlemskapet är inte fullvärdigt.

Bonus/plus-medlem
Är du fullvärdig medlem i en annan klubb men vill förgylla ditt golfspel med ytterligare ett medlemskap?
Då är detta medlemskapet för dig. Du betalar endast 2 500 kr och spelar obegränsat hos oss.
Är ni 4 eller fler vänner som tecknar detta medlemskap får ni en grupprabatt, då betalar ni ENDAST
2 000 kr per person. För att kunna ta del av detta erbjudande måste alla medlemskap tecknas samtidigt.
Medlemskapet är inte fullvärdigt. För att kunna teckna detta medlemskap ska du ha ett fullvärdigt medlemskap i en annan golfklubb med en medlemsavgift på minst 4 000 kr.

Småbarn steg 2
Har du vårt medlemskap Småbarnsförälder och ditt barn fyller 6 år? Då har du möjlighet att förlänga medlemskapet med ytterligare ett år, alltså under året barnet är 7 år. Medlemskapet kostar 2 750 kr och heter då Småbarn steg 2.
Detta medlemskap kan bara tecknas om du haft medlemskapet Småbarnsförälder barn upp till 6 år.
Medlemskapet är inte fullvärdigt.

Har du frågor eller funderingar kring våra medlemskap, hör av dig så hjälper vi dig.
Kontakta oss på info@vara-bjertorpgk.se eller 0768-98 47 06.

Välkommen till oss!