Medlemsavgifter 2018

Passiv  600 kr

Alternativa medlemstyper

Helt Ny Medlem                             2 500 kr

Kan tecknas om du ALDRIG varit medlem i klubben. År två väljer du bland övriga medlemskategorier. Detta är inget fullvärdigt medlemskap*.

Småbarnsförälder                        1 000 kr

Kan tecknas av vårdnadshavare som har barn till och med det år barnet fyller 6 år. En förälder får spela i taget. Om båda vill spela samtidigt erläggs en ordinarie greenfee. Ett medlemskap per familj gäller. Detta är inget fullvärdigt medlemskap*.

Ny golfare år 2                             1 950 kr

Detta medlemskap gäller om du gick Gröntkort kurs (på Vara-Bjertorp GK) och inte kom ner till hcp 54 under år 1. Detta är inget fullvärdigt medlemskap*.

Distansmedlem 2 600 kr

Medlem måste vara boende minst 80 km från klubben. Detta är inget fullvärdigt medlemskap*.

Greenfee-medlem 1 750 kr

Spelar mot 50% greenfee vardagar och full VGF-greenfee helger. Detta är inget fullvärdigt medlemskap*.

Seniormedlemskap 3 600 kr

Det år man fyller 65 år. Fritt spel alla vardagar innan 15:00, övrig tid gäller full VGF-greenfee. Detta är inget fullvärdigt medlemskap*.

* Fullvärdig medlem innebär att du kan nyttja tex. greenfeesamarbeten, tävlingssamarbeten som klubben har med andra klubbar. Så har du ett medlemskap som inte är fullvärdigt kan du inte nyttja dessa samarbeten.

Årsgreenfee 2018
Som fullvärdig medlem i Vara-Bjertorp GK kan du lösa en årsgreenfee för 800 kr för säsongen 2018 på Billingens GK.
Om man byter klubb mellan Vara-Bjertorp GK och Billingens GK så blir det en karenstid på 2 år innan man kan nyttja detta erbjudande.

Greenfeesamarbeten 2017

Samarbetet gäller helgfria vardagar och endast om du har ett fullvärdigt medlemskap.

Billingens GK   200 kr
Ekarnas GK   200 kr
Herrljunga GK   200 kr
Falköpings GK   200 kr
Lidköpings GK   200 kr
Lundsbrunns GK   200 kr
Läckö GK   200 kr
Vårgårda GK   250 kr

Betalning

Medlemsavgifter betalas:

Via faktura, har du inte fått någon eller vill bli medlem. Kontakta kansliet så hjälper vi dig.

Autogiro:

Årsavgifter kan läggas upp som autogirobetalning, kontakta oss på kansliet för en autogiroblankett. Telefon 0512-20261

Medlemslån:

Medlemskap med lån kan inte nytecknas. Har du ett medlemskap med lån gäller följande: Beloppet återfås tolv månader efter utträde. Uppsägningen sker genom att du begär ett dokument av oss på kansliet som du fyller i och sänder tillbaka till oss. Har man lån får man en reducerad årsavgift jämfört med medlemmar utan lån.

Policy gällande medlemskap:

Vad gäller vid skada eller sjukdom?
Policy för medlemskap vid skada eller sjukdom

Byte av medlemskap skall vara gjort innan säsongsstart.