Medlemsavgifter 2019

2019 startar ett nytt spännande samarbete med våra grannklubbar!

Skaraborgsgolfaren

Du köper till Skaraborgsgolfaren på din hemmaklubb för 995 kr.
Sedan spelar du för en greenfeeavgift 100 kr per runda på övriga anslutna banor.
Samma pris alla dagar i veckan inkl. deltagande i tävling!

Medverkande klubbar: Billingens GK, Ekarnas GK, Lidköpings GK, Läckö GK och Vara-Bjertorp GK.

Skaraborgsgolfaren gäller från det klubbarna öppnar på våren till den sista oktober.
Gäller endast fullvärdiga medlemmar.

Medlemskapstyp  Spelavgift  Medlemsavgift  Totalt
Fullvärdig ej lån > 25 år*  4 305 kr  595 kr  4 900 kr*
22-24 år*  3 205 kr  595 kr  3 800 kr*
17-21 år*  2 150 kr  250 kr  2 400 kr*
13-16 år  1 050 kr  250 kr  1 300 kr
0-12 år  350 kr  250 kr     600 kr
Passiv  600 kr     600 kr

* En Klubbavgift tillkommer på 200 kr som fås tillbaka om man är med på en av klubbens städdagar.

Golf är nu godkänt som friskvård!

Från och med 2018 godkänner Skatteverket golf som friskvård. Det är din arbetsgivare som bestämmer avdragsbeloppet för just din arbetsplats,
max 5 000 kr per år. Kontrollera gärna med din arbetsgivare vad som gäller för din arbetsplats. Hör av dig till kansliet så hjälper vi dig med ett kvitto på spelavgiften. Man får inte dra av medlemsavgiften.

Alternativa medlemstyper

Dessa medlemskapstyper räknas inte som fullvärdiga vilket innebär att man inte har rätt att utnyttja klubbens samarbeten med andra klubbar.

Helt Ny Medlem*                             Spelavgift
 Medlemsavgift  Totalt
 1 905 kr  595 kr  2 500 kr *

Kan tecknas om du ALDRIG varit medlem i klubben. År två väljer du bland övriga medlemskategorier. Detta är inget fullvärdigt medlemskap.

* En klubbavgift tillkommer på 200 kr som fås tillbaka om man är med på en av klubbens städdagar.

Småbarnsförälder*                          Spelavgift   Medlemsavgift   Totalt
 405 kr  595 kr  1 000 kr *

Kan tecknas av vårdnadshavare som har barn till och med det år barnet fyller 6 år. En förälder får spela i taget. Om båda vill spela samtidigt erläggs en ordinarie greenfee. Ett medlemskap per familj gäller. Detta är inget fullvärdigt medlemskap.

Ny golfare år 2*                            Spelavgift      Medlemsavgift   Totalt
 1 355 kr  595 kr  1 950 kr *

Detta medlemskap gäller om du gick Gröntkort kurs (på Vara-Bjertorp GK) och inte kom ner till hcp 54 under år 1. Detta är inget fullvärdigt medlemskap.

Distansmedlem                               Spelavgift   Medlemsavgift   Totalt
 2 105 kr  595 kr  2 700 kr

Medlem måste vara boende minst 80 km från klubben. Detta är inget fullvärdigt medlemskap.

Greenfeemedlem                             Spelavgift   Medlemsavgift   Totalt
 1 155 kr  595 kr  1 750 kr

Spelar mot 50% greenfee vardagar och full  greenfee på helger. Detta är inget fullvärdigt medlemskap.

Seniormedlemskap                         Spelavgift  Medlemsavgift  Totalt
 3 005 kr  595 kr  3 600 kr

Det år man fyller 65 år. Fritt spel alla vardagar innan 15:00, övrig tid gäller full VGF-greenfee. Detta är inget fullvärdigt medlemskap.

Studerande*                                  Spelavgift   Medlemsavgift   Totalt
 1 805 kr  595 kr  2 400 kr *

Kan tecknas av de som studerar på heltid, intyg krävs och lämnas till kansliet.

* Fullvärdig medlem innebär att du kan nyttja tex. greenfeesamarbeten, tävlingssamarbeten som klubben har med andra klubbar. Så har du ett medlemskap som inte är fullvärdigt kan du inte nyttja dessa samarbeten.

Greenfeesamarbeten 2019

Gäller helgfria vardagar och endast om du har ett fullvärdigt medlemskap.

Falköpings GK  200 kr
Herrljunga GK  200 kr  Fri tävlingsgreenfee vid lottade klubbtävlingar
Lundsbrunns GK  200 kr
Onsjö GK  200 kr
Vårgårda GK  300 kr

Betalning

Medlemsavgifter betalas:

Via faktura, har du inte fått någon eller vill bli medlem. Kontakta kansliet så hjälper vi dig.

Autogiro:

Årsavgifter kan läggas upp som autogirobetalning, kontakta oss på kansliet för en autogiroblankett. Telefon 0512-20261

Medlemslån:

Medlemskap med lån kan inte nytecknas. Har du ett medlemskap med lån gäller följande: Beloppet återfås tolv månader efter utträde. Uppsägningen sker genom att du begär ett blankett av oss på kansliet som du fyller i och sänder tillbaka till oss. Har man lån får man en reducerad årsavgift jämfört med medlemmar utan lån.

Policy gällande medlemskap:

Vad gäller vid skada eller sjukdom?
Policy för medlemskap vid skada eller sjukdom

Byte av medlemskap skall vara gjort innan säsongsstart.
[/dropshadowbox]