Lektionserbjudande!

Förra året erbjöd klubben under ett par dagar gratis lektioner till alla medlemmar. Detta blev väldigt uppskattat så vi kommer med samma erbjudande även i år.
Vi ser det som ett mervärde för dig som är medlem hos oss och vi är måna om att du som medlem utvecklar dig och tycker att ditt golfspel är kul och att du har trevligt med din golf.

Under dagarna mån 17 april och tisdag 18 april erbjuder vi dig som medlem i Vara-Bjertorp GK en gratislektion á 20 min. Alltså ett mervärde för dig som medlem. Erbjudandet gäller först till kvarn och en per person.
Du bokar din lektion på antingen 0512-20261 eller hanna.thorsen@vara-bjertorpgk.se.

Vi erbjuder dessutom att köpa lektionspkt, 3 x 20 min för ENDAST 450 kr. Ord.pris för en 25 min lektion är 240 kr.

Välkomna!
Hanna