Kommittémästerskapet är spelat

Lördagen den 23 april spelades den första upplagan av Kommittémästerskapen. Alla kommittéer i klubben var inbjudna till tävlingen som både var en lagtävling och en singeltävling. De tre bästa resultaten från varje kommitté räknas sedan ihop. Alltså var det en fördel för de kommittéer som hade fler deltagare än tre stycken.

Starten av tävlingen blev lite försenad pga av frost men när vi väl satte igång så blev det riktigt skönt vårväder. När alla hade kommit in efter rundan så var det dags för lunch och prisutdelning. Det segrande laget och årets kommitté blev styrelsen med 226 slag som vann med 12 slag före bankommittén. Den segrande kommittén fick ta emot en stor pokal som de får turas om att ha under året tills det är dags för nästa upplaga av tävlingen. Vinnaren i singeltävlingen och årets kommittémästare blev Camilla Eriksson på 72 netto. Stort grattis till vinnarna och nästa år får vi se vem som får ta hem pokalen samt bli årets kommittémästare.