Klubbreseslaget – JA Travel!

Lördagen den 27 juni spelade vi Klubbreseslaget. 46 par kom till start i ett underbart sommarväder. Inte många rundor i år som spelats i så fint väder.
Dagens sponsor var JA Travel som var representerat av Andreas Nilsson. Han presenterade 2016 års klubbresa som kommer att gå till Danmark. Mer info om resan finns ute på klubben. Kommer också inom kort på hemsidan.

Spelformen för dagen var 2-mannascramble. Det var även närmast hål på hål 6 denna dag. Närmast där blev av damerna Gunilla Edström från Lidköping. Av herrarna blev det Kingen, alltså Ulf Larsson.

Vinnare blev Rickard Dahlin och Johan Johansson båda hemmaspelare med resultatet 59,5. På andra plats kom K Östergaard och F Paulsson med 61,2 och på tredje plats kom  S Landberg och K Kanyo med 61,5. Vi säger grattis till alla pristagare!

Alla medlemmar som var med i tävlingen var också med i en utlottning om att få en friplats på klubbresan 2016. Den lyckliga vinnaren blev Lisbeth Lundgren, Grattis!

Vi tackar dagens sponsor JA Travel och dagens tävlingsstab, Tack!