Klubbreseslaget är spelat.

Klubbreseslaget var golfveckans tredje tävling och bjöd på fina resultat. Vinnaren av premiären av klubbreseslaget som sponsras av JA Travel som anordnar våran klubbresa var Anders Wersén och Kalle Johansson på fantastiska 65,8 netto. På andra plats hittar vi Per Längfors och Sofia Langenius på 68,6 netto och på tredje plats kom Andreas Egeland och Johan Tengbom på 68.6 netto också men med sämre spel-hcp än Per och Sofia.

På prisutdelningen fick Vara-Bjertorps medlemmar som deltog i tävlingen vara med på en utlottning av en plats till klubbresan 2014 och den lycklige vinnaren blev Anders Wersén som vann en plats till 2014 års klubbresa som går till Tyskland. Dubbellycka för Anders denna dag – stort grattis.