Klubbreseslaget är spelat

Klubbreseslaget var sista tävlingen ut i vår golfvecka och dagen bjöd på både strålande väder och fina resultat. 32 par peggade upp till musik för en shotgunstart där en golfweekend till Polen var första pris. Det blev Britt-Marie Blixt och Per-Erik Blixt från Lidköping som vann resan till Polen på otroliga 56,4 slag. På andra plats med 63,2 slag kom Maria Jakobsson och Annelie Hermansson och tredje platsen tog Laila och Niclas Wejshag med 64,4 slag.

På hål fyra stod Johan Claesson från JA Travel som var dagens sponsor och informerade om nästa års klubbresa samt hade en närmast hål tävling. Johan bjöd även alla som träffade green på en kexchoklad för lite extra energi under rundan. Oskar Johansson från Ekarna var närmast med 35 cm ifrån hål, väldigt nära.

Klubbens medlemmar som deltog i tävlingen hade även chansen att vinna en fribiljett till klubbresan 2015 som går till Tyskland. Vår junior William Skarin fick vara lottodragare och den lyckliga vinnaren blev Marie-Louise Widing som vann en plats till vår klubbresa 2015.

Restaurangen hade tänt grillen så efter prisutdelningen kunde man avnjuta grillad kyckling med klyftpotatis. Kvällen fortsatte med en puttävling där det gällde att man hade koll på sitt sikte och det var jämnt i slutet men Niclas Wejshag blev tillslut den lyckliga vinnaren. Vissa hade inte fått nog av dagens spel utan det blev en kvällstävling där det bjöds på många fina slag och skratt, är ni nyfikna på mer information från kvällstävlingen får ni fråga de som deltog.

Vi vill tacka tävlingens sponsor, JA Travel, tävlingsledningen och alla spelare som deltog i tävlingen och gjorde det till en lyckad dag.

Resultatlista Klubbreseslaget