Klubbresan 2015!

Nu är det dags att anmäla sig till 2015 års klubbresa. Eftersom vi var så otroligt nöjda med årets resa åker vi till samma ställe även nästa år. Med lite ändringar som tex resvägen. Nu åker vi över Danmark så vi anländer Strelasund redan 19.00 på kvällen. Så det går säkert att klämma in några hål för den som önskar redan då….. Så resan går alltså till Golfpark Strelasund i Tyskland. Vi åker den 29 april och kommer hem den 3 maj.

Vi bor precis vid bana, tittar du ut genom fönstret har du en av de två banorna precis utan för. Mycket god mat och dryck kan avnjutas på den fina terassen vid 18 green.

Har du frågor eller funderingar kring resan eller vill du anmäla dig? Kontakta Ulf Larsson på 0705-519169 el ulf.larsson@colorex.se eller Hanna Thorsén på 0512-20261 el hanna.thorsen@vara-bjertorpgk.se så hjälper vi dig gärna med dina frågor.

Mer info finns om du klickar på länken
Vara-Bjertorp klubbresa 2015

Bilder från årets resa