Klubbresan 2015!

Så var vi hemma igen efter några härliga dagar i Tyskland och Golfpark Strealsund. Vi var 35 st som i onsdags åkte iväg med höga förväntningar.
Tre dagars spel stod på programmet med tävlingar varje dag. Vädret var något växlande men vi hade ändå tur och slapp allt regn som det skulle varit enligt prognosen.

Total segrare blev i
Damklassen Christina Johansson med  Ann-Britt Martinsson på andra plats (Ann-Britt vann förra året) och Marianne Blank på tredje.
Herrklassen Niclas Wejshag med Lars Martinsson på andra plats och Dan-Sverker Ohlsson på tredje.

Nytt för i år var att vi dag två hade en puttävling, där Bjertorps bästa puttare skulle koras. Det blev jämt och efter särspel mellan Ann-Britt Martinsson, William Skarin och Niclas Wejshag kunde Niclas koras som segrare.

Tävlingar dag 1
Bästa netto Dam, Ann-Britt Martinsson
Bästa netto Herr, Niclas Wejshag

Tävlingar dag 2
Lagtävling med Lag Kingen som segrare. Laget bestod av Erik Johansson, William Skarin, Niclas Wejshag och Ulf Larsson.
Närmast hål på hål 3 vanns av Ulf Larsson. På hål 10 var det ingen som hade mätt…..

Tävlingar dag 3
Bästa netto Dam, Christina Johansson på mycket fina 69 slag netto.
Bästa netto Herr, William Skarin.
Närmst hål på Marianne Blank

Vi vill passa på att tacka alla er som var med och gjorde denna resa möjlig. Mycket trevligt hade vi med många skratt som förgyllde resan. Tack ska ni ha!
Om när och vart nästa resa går får vi återkomma med längre fram. Ulf och Hanna