Klubbresan 2013!

Efter ett par intensiva dagar är vi nu tillbaka på svensk mark efter att 2013 års klubbresa är till ända. Lite trötta efter allt gående på golfbanan, eller var det något annat som gjorde att de flesta sov på bussen hem? Ja det vet ju bara vi som var med…

En händelserik resa, vi var 58 förväntansfulla medlemmar som åkte iväg. Där vi fick uppleva allt från kvarglömda kläder (alla kom dock tillrätta) till galna Tyskar som sköt bollar hej vilt . Banan vi var på hade bara 50 medlemmar var av 30 spelade golf. Så de var väl vana vid att få göra som de själva ville. Slottet vi bodde på hade väldigt stora rum. Inget under 40 kvadrat. Så ingen cellskräck här, då var det lite mindre utrymme i hytten på färjan….För att inte tala om på rampen upp till andra däck på färjan, dit vår kära busschaufför var tvungen att köra på vägen hem. Det blev tyvärr ett litet skrap mot väggen. Vädret var okej, vi klarade oss från regn men vinden var inte snäll. Motvind på par 5 hål på 559 m från gult. Då fick man bita i.

Under de tre dagarna spelade vi om vem som skulle få titeln Vara-Bjertorp Master International. 2012 vann Roland Franzén. Den titeln fick i år David Jonsson efter mycket bra spel alla dagarna.

Under dagarna hade vi även små tävlingar i tävlingen. Det var bl.a. närmast hål, längsta drive, bästa netto dam och herr och vem kan spela flest hål på samma boll.

Den som hade kvar sin boll längst var Christina Sonesson som spelade hela 38 hål på den boll som hon startade första ronden med. Imponerande…..Många försvann redan på första hålet.

Vara-Bjertorp Master International
1: a David Jonsson
2: a Lars Egonsson
3: a Birgitta Geiborg

Bästa netto över tre dagar
Dam Birgitta Geiborg

Bästa Netto dag 3
Dam Ulla Andersson
Herr David Jonsson

Vi tackar alla som var med och gjorde denna resa till den rolig och trivsam resa det blev, TACK!
UL Travel/ Ulf och Hanna