Klubbmästare 2021

Då har årets klubbmästare korats. Helgen 7-8 aug spelades årets Klubbmästerskap med 65 deltagare.

Under lördagen var det ålders klasser som avgjordes. Prispallen i respektive klass ser ut som följer:

1. Lotta Santos

1. Inge Klarquist
2. Christer Andersson
3. Björn Sandberg

På söndagen skulle årets klubbmästare koras i KM-klassen. Herrarna tog med sig sina resultat från lördagens spel.
Denna dag var inte vädret riktigt med oss hela dagen utan det blev ett åskavbrott på ca 1 1/2 timma, tyvärr. Men när spelet kunde återupptas blev det en tajt match mellan Rickard Dahlin och Martin Bengtsson i herrklassen. Med ynka ett slag drog Rickard det längsta stråt och blir årets klubbmästare på herr sidan. På damsidan blev det inte riktigt lika jämt. Där vann Nina Axelsson före Christina Johansson.
Vill du se resultaten/scoren finns dom på Min Golf.

Det innebär att Rickard får behålla parkeringsplatsen ytterligare ett år då han var regerande mästare och att Nina Axelsson får äran att ha sin egna parkeringsplats för ett år framöver.

Damklassen
1. Nina Axelsson
2. Christina Johansson
3.  Madeleine Johansson

Herrklassen
1. Rickard Dahlin
2. Martin Bengtsson
3. Klas Tolf

Vi säger GRATTIS till alla klubbmästare och pristagare. Vi säger även bra kämpat till alla som var med. Vi tackar även tävlingsledningen för gott arbete under dessa två dagar.