Pro

Pro Golfkurser - Hanna Thorsén

 

Hej!

Jag heter Hanna Thorsén och jobbar som tränare på Vara-Bjertorp GK men ni hittar mig även i vårt Kansli/Shop då jag också är klubbchef. Jag har arbetat på klubben i över 20 år.

Jag har genomgått GTU (Grundtränarutbildningen) och HGTU (Högregrundtränarutbildningen). Jag går årligen på vidareutbildningar för att förkovra mig. Min huvuduppgift på klubben är att ansvara för all träningsverksamhet. Se utbildningsprogrammet med lektioner, kurser m.m.

Jag har även under 5 år haft uppdrag åt Svenska Golf Landslaget (SwGT).  Under 4 år var jag ansvarig för den del i flicklandslaget som heter FRAMTID. Jag genomförde läger, landskamper, tävlingsbevakning och var med ute och coachade på internationella tävlingar.

Är jag inte ute och har träningar träffar ni mig i klubbens kansli/shop, där du kan få hjälp att välja utrustning som passar dig och ditt golfspel allra bäst.

Ni når mig antingen på telefon 0512-20261 eller hanna.thorsen@vara-bjertorpgk.se
Varmt välkommen till Vara-Bjertorp GK! 

 

 

Företagskurs eller större sällskap

Ska du anordna företagsgolf eller något annat evenemang på Vara-Bjertorp GK?
Varför inte göra en aktivitet för dina kunder eller vänner som inte spelar golf. Vem vet, kanske finns dem med på din nästa företagsgolf eller runda som spelare. För info om kostnad mm ring 0512-20261!

Golf i skolan

Vi har samarbeten med skolor i området genom IDROTTSLYFTET.(Genom idrottslyftet kan tex skolor söka pengar för att prova på olika idrotter. ) Genom IDROTTSLYFTET kan golfklubben tillsammans med en skola söka bidrag för att göra en aktivitet ihop.

Nästegårdsskola, Parkskolan och Levene skolan är några som vi har eller har haft samarbeten med. Ett väldigt bra tillfälle för golfklubben att få visa upp anläggningen och eleverna får prova på att spela golf. Även Skolan kan ju genom detta erbjuda sina elever något mer.

Nybörjarkurs

Vill du börja spela golf? Vi följer Svenska Golfförbundets rekommndationer. Läs mer om våra olika kurser.

JuniorGolfSkolan

Är du junior och vill vara med i vår juniorverksamhet? Läs mer om vår juniorskola

Lektioner

Intresserad av att ta professionella golflektioner? Läs mer om våra lektioner