Juniorledare, något för dig?

Under 2016-2017 gör juniorkommittén på Vara-Bjertorp GK  en större satsning på vår juniorverksamhet och utveckla den ännu mer. Under 2016 innebar detta att vi erbjöd juniorerna fler träningstillfällen och aktiviteter under säsongen så de får en mer allsidig och utvecklande träning. Vi ökade antalet juniorer 2016 samt erbjöd nästan dubbelt så många träningstillfällen vilket var jätteroligt. Under 2017 kommer vi fortsätta på samma spår genom besök i skolor, fler aktiviteter samt en del nya inslag och för att detta ska vara genomförbart så behöver vi hjälp av ledare. Därför undrar vi om du är intresserad av att vara en del av denna satsning och hjälpa till som ledare?

Detta innebär att du under några gånger under året hjälper till med juniorträningar och olika aktiviteter med våra juniorer tillsammans med andra ledare. Du kommer erbjudas en ledarutbildning lördag 8 april på Ekarnas GK som förbundet tagit fram och utbildar oss i så du får en inblick i det material vi arbetar utifrån för att på ett lätt och pedagogiskt sätt stötta juniorerna i deras utveckling.

Som tack för hjälpen kommer du också erbjudas en ledarträff i vår och höst samt en golflektion av vår Pro Hanna Thorsén.

Om du är intresserad av detta så vill vi ha din anmälan senast 31 mars.

Har du några frågor får du gärna kontakta oss via mail info@vara-bjertorpgk.se eller till Anna Hellgren på 0735094026 så berättar vi mer.

Om du klickar på länken finns en film från ett av våra läger där vi hade ett golftivoli - Juniorfilm 2016