Juniorläger!

Lördagen den 12 sep samlades 6 av våra duktiga juniorer för en träningsdag. Kl. 9.00 var det samling, lite tidigt kanske för att vara en lördag när man är ledig från skolan men det var bara glada miner =)

Vi startade med att värma upp oss med ett svingpass. Sedan fortsatte vi med en övning där man ska träffa bunkern!?! Ja ni som var med vet ju vad vi höll på med. Energi går det ju åt när man tränar så en fikapaus var vi tvungna att ha. Sedan puttning, det är viktigt att ha koll på längdkänslan! Förmiddagen avslutades med en övning där vi använde olika klubbor att chippa med. Vilken klubba passar bäst i vilket läge?

Sedan var uppgiften att förbereda sig som om det vore en viktig tävling, men först lunch. När alla var klara spelade vi 9 hål och sedan var dagen slut!

Kul att se hur fokuserade ni var när ni genomförde de olika övningarna.
En väldigt rolig och givande dag hade jag, hoppas ni hade detsamma!
Hanna