Jämnt på prispallen i Gourmetslaget

Gourmetslaget spelades lördagen den 22 augusti i tryckande sommarvärme och det skulle visa sig att många av spelarna hade en toppendag med fina resultat då det var otroligt jämnt på prispallen. Det var hela tre lag som kom in på samma vinnarresultat där tillslut spel-hcp fick avgöra vem som skulle stå som vinnare för dagens tävling. Högst upp på prispallen och med 46 poäng kom Mats Nilsson och Camilla Eriksson. Tätt efter kom Lennart och Gudrun Broberg som knep andra platsen och tredje platsen tog Hans-Olof och Lisbeth Lundgren, alla lag på 46 poäng. Ner till 10:e plats skiljde det bara två poäng så då förstår ni hur jämnt det var, vilken tur att våra sponsorer hade sponsrat med så många priser då så de nio första lagen fick med sig något gott hem att smaka på.

Utöver lagtävlingen kunde man även vinna pris om man lyckades slå nära flaggan på hål 4 och 16. På hål 4 var det inte långt ifrån en Hole in One då Annelie Erlandsson endast var 88 cm ifrån hålet och tog hem närmast hål priset, hon fick nöja sig med en birdie. På hål 16 var det Jens Kron som var närmast och vann på 4,56 m ifrån hål.

Hade man ännu inte lyckats få något pris så hade man chansen att vinna en ostbricka på utlottningen av scorekorten, den lyckliga vinnaren blev tillslut Christina Johansson som får hem och avnjuta lite ost och kex.

Vi vill rikta ett stort TACK till tävlingens sponsorer  Café Nordpolen, Erikssons Chark, Adelsåsens kalkon, Adelsåsens Vilt, Sivans Ost och NLT som har sponsrat med fina priser. TACK!