Höstårsmötet 25 nov

Onsdagen den 25 november var det dags för det årliga Höstårsmötet. Som vanligt var vi på Bjertorp Slott. Ett 30 tal medlemmar hade tagit sig till Slottet denna kväll. Och för att citera vår ordförande, ”Hur tänkte dom när de la Championsleague matchen samma dag som vi har vårt Höstårsmöte”.
Dan-Sverker inledde mötet med att skänka klubben en väldigt fin tavla. Bilden är tagen ute på hål 13 och det är hans fru Yvonne som har tagit bilden. Klubben tackar för denna fina tavla och vi får nu fundera på vart den ska få hänga.
På dagordningen fanns bl.a. vad som hänt under 2015 och vad händer inför/under 2016. Vår kassör Anna Ehn gick igenom styrelsens förslag till budget och medlemsavgifter för 2016. Efter det fastställdes dessa. Styrelsen berättade också om deras tankar och idéer kring ett eventuellt bolagsbildande.

Under kvällen avtackades Sture Bengtsson, vår förste greenkeeper som nu går i pension. Sture har jobbat på klubben ända sen starten. Han avtackades av Dan-Sverker med blommor och en gåva från klubben.

Vi tackar också Kerstin Isaksson som satt sekreterare under mötet. Hon fick en blomma som tack!

Efter avslutat möte bjöds det på kaffe och härlig paj med vaniljsås.