Höstårsmöte

Höstårsmöte 15 nov 2017

Onsdagen den 15 november hölls vårt årliga Höstårsmöte på Bjertorp Slott. Vår ordförande Dan-Sverker Ohlsson hälsade ett 30 tal medlemmar välkomna till mötet.

När de obligatoriska punkterna var avklarade kom man fram till punkt 6 som handlade om våra Greenfeesamarbeten och vårt nya samarbete gällande årsgreenfee.
Vi har under året haft samarbeten med 7 st. grannklubbar (Billingens GK, Ekarnas GK, Falköpings GK, Herrljunga GK, Lidköpings GK, Lundsbrunns GK, Läckö GK och Vårgårda GK) som innebär att du som fullvärdig medlem bara betalar 200 kr i greenfee på vardagar (på Vårgårda GK 250 kr). Utfallet blev följande:
Vi har haft totalt 2 502 st. gäster från våra samarbetsklubbar. Vi har gästat våra samarbetsklubbar totalt 1 037 gånger. Vi har för avsikt att ha samma samarbeten även nästa år så vi hoppas att ni tar chansen och nyttjar detta och åker och gästar våra samarbetsklubbar.

Vi har även under året haft fri tävlingsgreenfee med Lidköpings GK och Herrljunga GK. Dessa två avtal har heller inte nyttjats så mycket av er medlemmar. Det är samma här att vi har fler från dessa två klubbar som kommer till oss än vad ni medlemmar åker till dom.

Detta borde i och för sig vara ett väldigt gott betyg för oss att ni gillar att vara hemma och spela men ibland kan det vara intressant och lärorikt att åka och gästa någon annan bana bara för att se hur bra vi har det hemma….

Vi har till nästa år slutit ett avtal med Billingens GK gällande Årsgreenfee. Det innebär att du som är fullvärdig medlem kan lösa en Årsgreenfee på Billingens GK för 800 kr.

Efter denna information som Dan-Sverker förmedlade var det vår revisor Anna Ehns tur att redovisa ekonomin och vår budget för 2018.
Styrelsens förslag på en höjning av medlemsavgifterna för 2018 röstades igenom av medlemmarna som var på mötet likaså budgeten för 2018.

Efter det att Dan-Sverker avslutat mötet bjöds det på fika.