Hjälp till vår juniorverksamhet

Under 2016-2017 ska juniorkommittén på Vara-Bjertorp GK göra en satsning på vår juniorverksamhet och utveckla den ännu mer. Detta innebär att vi ska erbjuda juniorerna fler träningar och aktiviteter under säsongen så de får en mer allsidig och utvecklande träning. Vi vill också öka antalet juniorer i verksamheten. För att uppnå de här målen ska vi erbjuda ett till träningstillfälle varje vecka. Vi kommer arbeta med rekrytering genom att besöka skolor i kommunen och introducera golfen för dem. För att denna satsning ska vara genomförbar så behöver vi hjälp och vi skulle därför vilja fråga dig om du vill vara en del av denna satsning och hjälpa till som ledare?

Detta innebär att du under ett antal gånger under året hjälper till med juniorträningar och olika aktiviteter med våra juniorer tillsammans med andra ledare. Du kommer erbjudas en ledarutbildning som förbundet har tagit fram och utbildar oss i lördagen den 2 april så du får en inblick i det material vi arbetar utifrån för att på ett lätt och pedagogiskt sätt stötta juniorerna i deras utveckling.

Som tack för hjälpen kommer du också erbjudas en golflektion av vår Pro Hanna Thorsén.

Om du är intresserad av detta så vill vi ha din anmälan senast 13 mars.

Har du några frågor får du gärna kontakta oss via mail info@vara-bjertorpgk.se eller till Anna Hellgren på 0735094026 så berättar vi mer.

Juniorkommittén