HIO på NLT-slaget

Söndagen den 29 maj spelades NLT-slaget, 100 spelare kom till start denna dag och det bjöds på både fina resultat och en HIO dagen till ära. Det var totalt tre klasser i tävlingen och det krävdes röda siffror i varje klass för att stå som segrare. Efter nio hål bjöd NLT på fika för att spelarna skulle få lite extra energi inför de sista hålen.

I A-klassen segrade William Skarin på 68 netto, på andra plats med 70 netto kom Johan Johansson. På tredje plats på 72 netto kom Rickard Dahlin.

I B-klassen vann Dick Sjöberg på 70 netto. På andra plats på 72 netto kom Ulrica Vadh. Hans Johansson kom på tredje plats också med 72 netto men med sämre spel-hcp än Ulrica.

I C-klassen segrade Camilla Eriksson på 69 netto. Det blev jämn strid om andra platsen där tillslut spel-hcp fick avgöra så Sture Nilsson tog hem andra platsen på 73 netto. På tredje plats kom Oskar Andersson.

Under tävlingen lyckades även Jörgen Nyman göra en HIO, grattis!

Vi gratulerar alla vinnare och säger ett stort TACK till NLT och tävlingsledarna som gjorde tävlingen möjlig. TACK!